Super OsWald

Bagsidetekst

Det var vel nok ærgerligt – vi prøver igen!

Alle kender TV2’s Super OsWALD og hans veninde Super OsWALDLine – 2 bamser, der skal klare pakker, skrigende isfugle, væmmelige eskimoer, hvaler, vandhuller, penge og bomber. Nu har du cancen for at være med i kampen om ære og rigdom, i denne GIGAVERSION af det populære TV2 spil.

-Her har du mulighed for at vælge at spille mod computeren, eller sammen med en kammerat. Tryk F1 for at spille mod computeren og F3 for at spille mod din kammerat. Du kan bruge enten 2 joystick, eller 1 joystick og keyboard. OsWALD styres fra port 2 (kun joystick) og OsWALDLine port 1 med joystick eller keyboardet med følgende taster: CTRL = venstre, 2= højre, 1 = op.

Nu er det bare at springe fra flage til flage, samle alt, hvad du kan foran næsen på din modspiller, og komme først over målstregen. Har du gennemført startbanerne med over 10 pakker, har du chancen for at blive Super OsWALD/OsWALDLine. Her har du 40 sekunder til at samle så mange penge sammen som muligt, blive normal OsWALD / OsALDLine og kæmpe dig den sidste vej mod det endelige mål.

Oplysninger om spillet

Super OsWALD udviklingsteam (C64):
Producent: Ivan Sølvason
Programmør: Thomas Villadsen
Grafiker: Niels Krogh Mortensen
Lydeffekter/musik: Jens Christian Huus

Udgivet af SilverRock Productions 1990.

Medie: Bånd