Kategorier
Commodore 64

Fyrre, fed og slet ikke færdig

I denne weekend er det præcis 40 år siden, at Commodore 64 blev præsenteret. Der gik lige nogle år – nærmere bestemt til juleaften 1988, før jeg kom med på beatet og stiftede bekendtskab med verdens fedeste computer. For Commodore 64 ER noget helt særligt. Ikke siden har jeg haft en computer, som i samme […]

Kategorier
Amiga

Amiga-mus med briller

Hvis der er noget, jeg husker fra dengang, hvor min Amiga var min daglige bit-chauffør, så var det det jævnlige behov for at vende bugen i vejret på musen for at give den et tiltrængt servicecheck, hvor snavs og grat kunne blive gravet fri fra de ruller, som skulle overføre musens bevægelser på bordet til […]

Kategorier
Commodore 64

Sprite Invaders sprænger rammerne

Vi skulle bare to dage ind i 2021, før der kom et nyt spil til Commodore 64, som byder på noget, jeg aldrig har set før, og som jeg egentlig regnede for noget nær umuligt. Det umulige er at udnytte hele skærmbilledet, inklusive den klassiske border eller kant, som kun sjældent benyttes i spil, og […]

Kategorier
Konsoller Nintendo

Nintendo Game & Watch Super Mario Bros

Game & Watch Super Mario Bros er født. Nintendo har allerede bebudet, at der er tale om et begrænset production run, og selvfølgelig er jeg der som en flue på en frikadellemad. Men er det pengene værd?

Kategorier
Commodore 64

Optag video fra Ultimate 64

Udnyt netværksfunktionerne i Commodore 64-klonen “Ultimate64” og gør karriere som Twitch-streamer, eller optag dit fejlfrie run i Giana Sisters. Læs hvordan, du kommer i gang.

Kategorier
Amiga

Test af Keelog strømforsyning til Amiga

I jagten på en moderne og mere energieffektiv strømforsyning til mine Amigaer er jeg faldet over det (vistnok) polske firma Keelog, som har strømforsyninger til forskellige Commodre-computere i deres sortiment.

Kategorier
Amiga

Kunsten at vælge ny Amiga- strømforsyning

Når kun det bedste er godt nok, er man på herrens mark, når man skal vælge ny strømforsyning til sin Amiga.

Kategorier
Commodore 64

The C64

Retro-kopien af Commodore 64, “The C64” er tilbage. Denne gang med fuldt fungerende tastatur i en kasse, der stort set er identisk med originalen fra 1982.

Kategorier
Konsoller Sega

Sega Mega Drive Mini

Jeg kigger på Sega Mega Drive Mini – og viser, hvordan du nemt kan lægge flere spil ind på maskinen.

Kategorier
Commodore 64 Commodore Plus/4

Brug en C64-strømforsyning på din Plus/4

Drop den upålidelige Plus/4-strømforsyning, inden den ødelægger din computer eller brænder dit hus ned. Læs hvordan du genbruger stikket og laver en Plus/4 til C64-adapter.